Många har effektiviserat sin ekonomiadministration med oss

Här är några av dem

Några av våra kunder

Våra kunder återfinns främst inom branscher som fastighet, hotell och konferens, industri och transport, kultur och media, offentlig sektor, skogsindustri, bank och finans, försäkring, energi, branschorganisationer samt teknik och it. 

Vår kärnkund är stora företag och organisationer med många användare, omfattande transaktionsvolymer och behov av flexibilitet i flera dimensioner. 

Fastighetsbranschen

Wihlborgs

Wihlborgs erbjuder kommersiella lokaler till företag och organisationer i Öresundsregionen. Bland annat i Malmö, Helsingborg, Lund, och Köpenhamn.

Castellum

Ett enda arbetssätt och en enda installation för alla fem regioner, det fick fastighetskoncernen Castellum när de samordnade ekonomifunktionen och valde Visma Control som ekonomisystem.

Eksjöbostäder

Control är ett heltäckande ekonomisystem som har alla delar vårt bolag behöver. Det är väldigt enkelt att arbeta i och jag skulle också vilja lyfta fram att vi får väldigt bra hjälp från supporten när vi har frågor, vilket är viktigt för oss.

Stefan Bergsten,
Ekonom på Eksjöbostäder

quote white

Aranäs Fastigheter

"Vi har gjort vår sista uppgradering! Att löpande och automatiskt få tillgång till nya versioner, nyheter och förbättringar är det stora lyftet jämfört med vårt tidigare ekonomisystem. Nu når vi också allt - inklusive vårt fakturaflöde - enkelt, oavsett vart vi jobbar."

Helena Berggren
Controller, Aranäs Fastigheter

Svenska Turistföreningen

Svenska Turistföreningen minskar antalet manuella steg och effektiviserar arbetet. Med integrerade system får de bra överblick och kan skapa flöden och arbeta mer processinriktat i ekonomiarbetet.

Ledarna

Ledarna är Sveriges chefsorganisation, ett fackförbund för enbart chefer med över 93.000 medlemmar. Utöver fackliga tjänster erbjuder de bland annat ledarskapsutbildning, karriärrådgivning och inkomstförsäkring.

Parkeringsövervakning i Malmö AB 

Malmö Parkeringsbolag övervakar parkerade fordon på gatumark (allmänna platser, gator och torg), hanterar service av biljettautomater, sköter fordonsflyttning samt leder och administrerar dessa uppdrag

quote white

Parkeringsövervakning i Malmö AB

"Allt det vi uppskattade med Visma Control finns med i Control Edge, vilket känns tryggt. Att vi gått över till en modernare lösning märks främst genom ökad stabilitet och användarvänlighet. Säkerheten var också ett starkt argument för oss att välja en molnlösning."

Pernilla Nilsson
Ekonomiadministratör,
Parkeringsövervakning i Malmö AB 

quote white

 

 

Bodens Energi AB

"Vi är supernöjda med Control Edge. Allt vi uppskattade med vårt tidigare ekonomisystem finns där, och mer. Nu slipper vi tidskrävande och kostsamma uppgraderingar och kan ta nästa kliv i vår digitalisering och snabbare uppnå målet om det papperslösa kontoret."

Barbro Gunnari-Heikki
Ekonomichef, Bodens Energi AB

Lär känna ett modernt system byggt för stora företag med många användare.

I våra webbinar får du en bra övergripande bild av hur systemet ser ut och fungerar, samt konkreta exempel på vinsterna med en lösning i molnet och att jobba mer automatiserat.

4096-Control-Edge (2)