Ett ekonomisystem med ett starkt ekosystem

En helhetslösning som värnar behov av individuell anpassning, och möter krav på att automatisera så mycket som möjligt.

 

Control Edge är ett molnbaserat ekonomisystem för stora företag med många användare. Utvecklat för att hantera komplexa ekonomimodeller och skräddarsytt för varje specifik kund kan vi erbjuda en hög grad av individuell konfigurering och anpassning.

Control Edge bygger helt på det väletablerade ekonomisystemet Visma Control med den avgörande skillnaden att det fullt ut är en molntjänst.

 


Fakturor direkt in i systemet

Ta emot fakturor helt utan manuell hantering och agera bara på avvikelser. Eventuella pappersfakturor skannas automatiskt för hantering i samma flöde.

Skicka alla fakturor digitalt

Systemet håller reda på om kunden vill ha e-faktura, faktura via e-post eller pappersfaktura. Hanterar fakturabilagor och stöd för PEPPOL.

Automatiska betalningar

Skicka och ta emot betalningar med direktkoppling till banken (ISO20022). Automatisk återrapportering i reskontra och huvudbok samt automatisk avstämning mot bankens elektroniska kontoutdrag. 

100 % i molnet

Vilket lyfter både underhåll av egna servrar, uppdateringar och resurser för att säkerställa säkerheten från era axlar. Det ingår i tjänsten. 

Control edge photo background 1
Control edge photo background 2

Utlägg och reseräkning från lönesystemet

Reseräkningar görs enkelt via webb eller app där kvitton fotograferas för att bifogas digitalt. Efter godkännande genereras en lönefil automatiskt till huvudboken via ett integrations-API. 

Attestera digitalt

Granska och godkänn leverantörsfakturor, elektroniska bokföringsordrar, leverantörer, utgående betalningar samt reseräkningar och tidrapporter via webb eller app. Notifieringar underlättar godkännande i tid av rätt person. 

Analys, nyckeltal och budget

Effektivisera er ekonomistyrning med alltid uppdaterad data för rapportering, analys och budgetering. Dra nytta av automatisk distribution av rapporter och interaktiva dashboards för ökad transparens och effektivitet.

Vi finns här

Vår support är lokal med hög tillgänglighet. När ni behöver finns möjlighet till en dedikerad kontakt som samordnar och säkerställer vår leverans till er och jobbar proaktivt för att ni ska få ut mesta möjliga av ert ekonomisystem.

 

Funktionsrikt med en flexibel och djup ekonomimodell som är lätt att integrera

Ett stabilt nav för att effektivisera och underlätta det dagliga arbetet ger trygghet. Funktioner, detaljer och stöd är avgörande för att ställa om arbetssätt. 

Ett intuitivt och “rent” användargränssnitt med tydliga arbetsflöden och smart navigering gör ekonomisystemet lätt att använda.

Rollstyrt behörighetssystem, behörighetsstyrd budget och prognos samt behovsanpassade fakturaflöden gör systemet lätt att anpassa. Och det kan enkelt integreras med andra verksamhetssystem, som exempelvis lönesystem och fastighetssystem.

Skräddarsys för er - varje implementering skräddarsys efter era behov och önskemål, från funktionalitet och tjänster till mer komplexa integrationer. 

Flerbolagshantering - hantera alla organisationens bolag på ett och samma ställe.'

Anläggningsregister med olika avskrivningsmodeller och stöd för komponentavskrivning enligt K3.

Upp till 160 redovisningsdimensioner.

Stöd för omvänd skattskyldighet och momsregler i olika branscher.

Valutahantering med möjlighet till daglig uppdatering av valutakurser.

Basrapporter för snabb implementering.

 

Hämta produktöversikt: Control Edge

Läs om funktioner och funktionalitet i Control Edge.

controledge-coverright
4096-Control-Edge (2)